Om Spelreleaser.nu

Spelreleaser.nu samlar releasedatum för kommande spel och presenterar dem på ett smidigt sätt.

Spelreleaser.nu må inte har funnits länge, den första versionen av sidan lanserades i början av mars, men det tog inte lång tid innan vi blev en av de populäraste sidorna att kolla upp releasedatum för spel på.

Med den nya versionen av sidan så var målet att det skulle vara ännu lättare att hitta det spelet som man letade efter, och dessutom att man ska kunna dela med sig utav de spelen man ser fram emot på t.ex. Facebook. Alla spel har även en egen sida så att man kan direktlänka ett spel som man vill tipsa sina vänner om.

Trailers är också en sak som vi har här på spelreleaser.nu - men alla som någon gång har sökt efter något på Youtube vet att det kan vara väldigt svårt att hitta rätt, så även i det här fallet. Fel kan förekomma, och vi är alltid lika tacksamma om ni kontaktar oss om ni skulle hitta ett fellänkat klipp. Algoritmen förbättras dock ständigt, och förhoppningsvis är detta snart ett minne blott.

Har du några frågor eller idéer till sidan, kontakta oss då.

Vi kan också tipsa om vår widget som du kan ha på din sida, helt gratis. Den listar uppkommande spel från den plattformen du väljer

Missa inte att följa oss på Twitter!

Bild på gamla spelreleaser

Gamla spelreleaser.nu